Plaats nu GRATIS jouw OPROEP!

Lekkerstiekem.nl

Plaats jouw oproep
Plaats oproep Members login

Oproep van crazywijfje

Relatie: Vertel ik later
Vervoer: Vertel ik later

Haar oproep: Ik zoek een serieuze kerel maar toch niet té serieus, klinkt ingewikkeld maar dat is het helemaal niet ;-) Ik vraag niet veel, alleen maar dat je er normaal uitziet en ook heel normaal bent met een tikkeltje prettig gestoord. Waar heb ik een hekel aan? Aan kerels die bepalen wat ik doe en laat en kerels die zichzelf hét belangrijkste vinden. Uiterlijk ben ik helemaal niet kieskeurig want echte schoonheid zit vanbinnen, niet? :-D

Gevonden oproepjes
Weergave
  Overzicht
  Lijst
Geen resultaten

Recente oproepjes

Plaats jouw oproep

logo

Oproepjes nu online - selecteer een oproep en reageer gratis!

logo

Oproep van de dag

28 oktober 2016

minimeik

Oproep van minimeik
Geplaatst op 07-07-16 - 12:44

Leeftijd: 27 jaar
Woonplaats:

Haar oproep: De enigste vereiste die ik heb is dat je het spannend vind om eens buiten seks te hebben en hoe je eruit ziet vind ik minder belangrijk. Wij moeten gewoon lekker kunnen genieten samen.

logo

Oproepjes in de buurt

Oproepjes in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online profielen

# online profielen

Bedrijfsgegevens Prijs Privacy Voorwaarden FAQ Helpdesk Helpdesk Voorwaarden FAQ

De minimale leeftijd voor deelname aan Lekkerstiekem.nl is 18 jaar. Wij hebben deze dienst zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor pc, laptop, notebook, handheld, mobiele toestellen (smartphones) en tablets. Mocht je problemen ondervinden met de weergave van Lekkerstiekem.nl op jouw device, neem dan direct contact op met ons support team. De profielen op Lekkerstiekem.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Lekkerstiekem.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op Lekkerstiekem.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van berichten. Elke gebruiker kan rekenen op uitstekende service. Voor vragen of advies is ons support team 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je vraag wordt altijd met zorg en discretie behandeld en je krijgt binnen 24 uur antwoord. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.
Lekkerstiekem.nl © 2010 - 2016 Alle rechten voorbehouden.

The Right Link B.V.
Je dient aan de minimale leeftijd te voldoen om gebruik te maken van deze 1:1 chatdienst. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op Lekkerstiekem.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk.
Eenmalige dienst a € 10 per 10 credits.